Stálé menu

PŘEDKRMY – POLÉVKY

Grilované tropické krevety na šery rajčatech s čerstvou majoránkou a olivami kalamata, domácí ciabatta  245,-

Terrine de Foie Gras – Terinka z husích jater, mango chutney, domácí perník se suchými plody 270,-

Tartar z avokáda s koriandrem, uzený losos a zastřené vejce 195,-

Carpaccio z chobotnice, salát z rukoly, červených pomerančů a černých oliv 280,-

Šneci gratinovaní v bylinkovém másle 165,-

Gazpacho 95,-

Francouzská tradiční cibulačka s máslovými krutony a sýrem Gruyére 95,-

TĚSTOVINY A RIZOTO

Špagety s plody moře 320,-

Špagety Carbonara s pancettou a žloutky 210,-

Rizoto s chřestem, mátový olej, pecorino 255,-

HLAVNÍ CHODY

Salát Caesar – římský salát s parmazánovým dresinkem a krutony 165,-

Extra grilovaná kuřecí prsíčka supreme  125,-

Extra grilované velké krevety 5ks s česnekem a bylinkami 245,-

Rukola salát se šalvějí a sušenými šery rajčaty, krevety pečené v pancettě, balsamico dresink 280,-

Kuřecí supreme, demi glace se šalvějí,  karotkové pyré a glazované romanesco 295,-

Kachní prsa á la Rossini s plátkem Foie Gras a lanýži, bramborovo-zeleninová terinka 420,-

Králík připravený se šalotkou, česnekem a ryzlinkem, glazovaná jarní zelenina a bramborové soufflé 295,-

Telecí maminha, pesto z pečeného lilku a červených paprik, hráškové pyré s mátou 340,-

Pork belly s pikantní červenou čočkou se zeleninou, pasta z konfitovaného česneku 295,-

Ryba dle aktuální nabídky

Chobotnice na grilu, chorizo demi glace, fazolové pyré s lanýžem 395,-

Velká porce tygřích krevet s česnekem a bylinkami, čerStvá domácí ciabatta 490,-

DEZERTY

 

PEČENÝ TVAROHOVÝ CHEESECAKE S KIWI A ZÁZVOROVÝM KONFITEM 125,-
MRKVOVÝ ŘEZ S KORIANDREM, MASCARPONE A SORBETEM Z MERUNĚK A MRKVE 125,-
MANDLOVÝ KOLÁČ SANTIAGO S CREME DE CASSIS A JAHODOVÝM KOMPOTEM S ROZMARÝNEM 125,-
CITRÓNOVÝ KOLÁČEK S BÍLOU ČOKOLÁDOU S VANILKOU A EXTRA VIRGIN OLIVOVÝM OLEJEM, GRANÁTOVÉ JABLKO V RŮŽOVÉ VODĚ 125,-
BROWNIES S TAHINI A DULCE DE LECHE, OMÁČKA Z BLONDE ČOKOLÁDY,  ČERNÁ MOŘSKÁ SŮL 125,-