Stálé menu

PŘEDKRMY – POLÉVKY

DOMÁCÍ ZVĚŘINOVÁ PAŠTIKA NA POŠÍROVANÉM JABLÍČKU S ČATNÍ Z MANDARINKY, HŘEBÍČKU A RŮŽOVÉ VODY 95,-

ŠNECI GRATINOVANÍ V BYLINKOVÉM MÁSLE 165,-

TARTAR Z AVOKÁDA S KORIANDREM, ZASTŘENÉ VEJCE A UZENÝ LOSOS 195,-

SCAMPI AL AJILLO – KREVETY PEČENÉ V OLIVOVÉM OLEJI 195,-

TERRINE DE FOIE GRAS – TERINKA Z HUSÍCH JATER, ČATNÍ Z HRUŠEK, BADYÁNU A ZÁZVORU, DOMÁCÍ PERNÍK SE SUCHÝMI PLODY  195,-

FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ CIBULAČKA S  KRUTONY A SÝREM GRUYÉRE 95,-

 

TĚSTOVINY

ŠPAGETY S ČESNEKEM, OLIVOVÝM OLEJEM A FEFERONY  135,-

ŠPAGETY S KREVETAMI,RAJČATY A FEFERONY 255,-

ITALSKÉ RIZOTO DLE AKTUÁLNÍ NABÍDKY 210,-

HLAVNÍ CHODY

SALÁT CAESAR – ŘÍMSKÝ SALÁT S PARMAZÁNOVÝM DRESINKEM A KRUTONY 135,

 EXTRA GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKA SUPREME 125,-

MIX SALÁT S ČERSTVÝM FENYKLEM,ČERVENOU ŘEPOU A GRAPEFRUITEM,MEDOVÝ DRESINK A KOZÍ SÝR 169,-

GRILOVANÁ KUŘECÍ PRSA SUPREME S PROVENCÁLSKOU ZELENINOU,                    DEMI GLACE 265,-

POMALU DUŠENÁ TELECÍ LÍČKA V ČERVENÉM VÍNĚ S BRAMBOROVOU KAŠÍ A RESTOVANOU ZELENINOU 395,-

KRÁLÍK KONFITOVANÝ V EXTRA VIRGIN OLEJI PODÁVANÝ S KAROTKOVÝM PYRÉ A RŮŽIČKOVOU KAPUSTOU 350,-

FILET MIGNONS  LILI S PLÁTKEM FOIA GRAS,KAROTKA PŘIPRAVENÁ SOUS VIDE,BRAMBORY ANNA 480,-

FILÁTKO Z CANDÁTA PEČENÉ NA MÁSLE S KROUPOVÝM RIZOTEM, LIŠKAMI A PÓRKEM 380,-

VELKÁ PORCE TYGŘÍCH KREVET S ČESNEKEM A BYLINKAMI ČERSTVÁ DOMÁCÍ CIABATA 420,-

 

DEZERTY

NÁŠ OVOCNÝ ZÁVIN CHATEAU KOTĚRA, MEDOVÁ ZMRZLINA A KARAMELOVÁ OMÁČKA S RŮŽOVOU HIMALAJSKOU SOLÍ 125,-

KRÉMOVÝ CHEESECAKE Z BÍLÉ ČOKOLÁDY, HORKÉ VIŠNĚ V GRIOTCE A KRYSTALIZOVANÁ MÁTA 125,-

MANDLOVO-ČOKOLÁDOVÝ DORT BEZ MOUKY, MERUŇKOVÝ KOMPOT S HŘEBÍČKEM A KARAMELOVÝ KRÉM S HIMALAJSKOU SOLÍ 125,-

PEČENÝ SNÍH S VANILKOVÝM KRÉMEM CHANTILLY A ŽELÍROVANÝM LESNÍM OVOCEM S TYMIÁNEM 125,-

JABLEČNO-LEVANDULOVÉ ŽELÉ, MANDLOVÝ KROKANT A SORBET Z JABLEK A BAZALKY 125,-

GRANITA Z PROSECCA ROSE, RŮŽÍ A MALIN S KOUSKY LICHI 125,-