Stálé menu

PŘEDKRMY – POLÉVKY

TE DE PORK-RILET Z VEPŘOVÉ HLAVY S NAKLÁDANOU JARNÍ CIBULKOU 125,-

DOMÁCÍ ZAJEČÍ PAŠTIKA, DIVOKÉ BRUSINKY A PERNÍK SE SUŠENÝM OVOCEM 165,-

ŠNECI GRATINOVANÍ V BYLINKOVÉM MÁSLE 165,-

SCAMPI AL AJILLO – KREVETY PEČENÉ V OLIVOVÉM OLEJI 245,-

TERRINE DE FOIE GRAS – TERINKA Z HUSÍCH JATER, CHUTNEY Z HRUŠEK, BADYÁNU A ZÁZVORU, DOMÁCÍ PERNÍK SE SUCHÝMI PLODY 270,-

FRANCOUZSKÁ TRADIČNÍ CIBULAČKA S MÁSLOVÝMI KRUTONY A SÝREM GRUYÈRE 95,-

 

TĚSTOVINY

TAGLIATELLE S ČERSTVÝMI LANÝŽI A MÁSLOVOU EMULZÍ 350,-

ŠPAGETY S KREVETAMI, RAJČATY A FEFERONY 290,-

CHAMPAGNE RIZOTO S PEČENÝM FOIE GRAS 270,-

HLAVNÍ CHODY

SALÁT CAESAR – ŘÍMSKÝ SALÁT S PARMAZÁNOVÝM DRESINKEM A KRUTONY 165,-

 EXTRA GRILOVANÉ KUŘECÍ PRSÍČKA SUPREME 125,-

SALÁT NICOISE S TUŇÁKEM BONITO NA GRILU, VEJCEM, FAZOLKAMI, OLIVAMI A ČERVENOU CIBULKOU 220,-

KUŘECÍ PRSA SUPREME, KAROTKOVÉ PYRÉ, GLAZOVANÁ RŮŽIČKOVÁ KAPUSTA A DEMI GLACE SE ŠALVĚJÍ 265,-

PORK BELLY – MARINOVANÝ VEPŘOVÝ BOK 48 HODIN VAŘENÝ SOUS VIDE,NA FAZOLOVÉM PYRÉ S LANÝŽI A KAROTKOVÝM KOLÁČKEM,DEMI GLACÉ Z VEPŘOVÉ HLAVY 295,-

BAŽANTÍ PRSA PLNĚNÁ LANÝŽEM A FOIE GRAS, KAŠTANY S MLADOU CIBULKOU A OŘECHY 385,-

POMALU DUŠENÁ LÍČKA Z DIVOČÁKA S LIŠKAMI, PYRÉ Z KAŠTANŮ A BATÁTŮ, CHIPSY Z KOŘENOVÉ ZELENINY 365,-

ZAJÍC PŘIPRAVENÝ SOUS VIDE S PERNÍKOVOU OMÁČKOU A SUŠENÝMI ŠVESTKAMI, DÝŇOVÝ KOLÁČEK 365,-

FILÁTKO Z CANDÁTA PEČENÉ NA MÁSLE S KROUPOVÝM RIZOTEM,LIŠKAMI A PORKEM 420,-

VELKÁ PORCE TYGŘÍCH KREVET S ČESNEKEM A BYLINKAMI, ČERSTVÁ DOMÁCÍ CIABATA 490,-

 

DEZERTY

KOLÁČEK ZE SUŠENÝCH ŠVESTEK A DATLÍ S MELASOU, MASCARPONE A VLAŠSKÉ OŘECHY V MEDU 125,-

MANDARINKOVÝ CHEESECAKE OMÁČKOU Z MLÉČNÉ ČOKOLÁDY, KÁVY A MOŘSKÉ SOLI 125,-

MILLE-FEUILLE S KARAMELIZOVANÝMI PRALINKOVÝMI OŘECHY A LANÝŽOVÝM OLEJEM 125,-

ČOKOLÁDOVÁ ZMRZLINA S TYMIÁNEM, KŘUPAVÝ SNÍH S LEVANDULÍ A MARINOVANÝ POMERANČ 125,-

MAKOVNÍK, ŠVESTKOVÝ SORBET SE SKOŘICÍ, MARINOVANÉ KŘÍŽALY V ARMAGNACU 125,-