Tématické večery

TITANIC

Pasažéři první třídy se na Titanicu stravovali v á la carterestauraci, zařízené ve stylu Ludvíka XVI., nebo v jídelním salonu. O hostypečovalo 69 kuchařůa číšníkův čele s elitním francouzským šéfkuchařem Pierrem Rousseauem. Na našem tematickém eventu servírujeme 7 chodů z původních 10 z 14. února 1912. Součástí personálu v jídelním salonu byl také kvintet, který hrál mezi jídly. V Chateu Kotěra hrá původní repertoár smyčcový kvartet z Českého národního symfonického orchestru. Každý chod servírujeme s vybraným vínem, stejně jako v 1. třídě Titanicu.

PRVOREPUBLIKOVÝ VEČER

Ideální do našeho prvorepublikového interiéru. Lahodné menu doprovázené živou hudbou.

VEČER JAKO V PAŘÍŽI

Menu inspirované pařížskými restauracemi a šansóny.

LANÝŽOVÝ VEČER

Zábavné povídání lovce lanýžů, ukázka dohledání speciálně vycvičeným psem  a vynikající, decentně lanýžové menu.